Šifra artikla: 124390 ATK

ATK
VEZI CANDY 5 LIGHT BLUE
23/24

do -15%
Šifra artikla: 124390 ATK
ATK

VEZI CANDY 5 LIGHT BLUE
23/24

319.00
271.15
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-15 %
LIGHT BLUE

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

ATK vez Candy 5 združuje poln DNK vezi ATK in pooseblja prefinjeno kombinacijo robustnosti in preprostega, intuitivnega rokovanja, zlasti za potrebe in zahteve posebej lahkih uporabnikov, kot so otroci in mladostniki. ATK vez Candy 5 združuje poln DNK vezi ATK in pooseblja prefinjeno kombinacijo robustnosti in preprostega, intuitivnega rokovanja, zlasti za potrebe in zahteve posebej lahkih uporabnikov, kot so otroci in mladostniki. Lahka, z minimalističnim dizajnom in z nižjimi vrednostmi sproščanja (vrednost Z 1,5 - 5) kot običajno, je nova ATK "Candy 5" še posebej enostavna za uporabo in z znatno manjšo težo ponuja naslednjo generaciji smučarjev najboljšo in najvišjo kakovost izdelkov. "Candy 5" ponuja enake lastnosti kot ATK "odrasli modeli", na primer izredno majhna teža (le 290 g!), Trdna, izredno zanesljiva konstrukcija in udobno, praktično rokovanje. Tako predstavlja 100 -odstotno zavezanost ATK naslednji generaciji turnih smučarjev ! Vse tehnične podrobnosti so bile posebej prilagojene uporabi posebej ljudi z nizko težo (<40 kg): Inovativni ATK sprednji del iz ogljikove plastike, ki se že uporablja v "Release10" in "C-Raider12", je bil do