Šifra artikla: 124039 BLACK DIAMOND

BLACK DIAMOND
PALICE TRAVERSE PRO

do -15%
do -15%
Šifra artikla: 124039 BLACK DIAMOND
BLACK DIAMOND

PALICE TRAVERSE PRO
22/23

110.00
93.50
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Smučarske palice Black Diamond Traverse Pro so pripravljene na vsak izziv v alpskem svetu - od zgodnjih zavojev pred sezono, medsezonskih tur po sveže zapadlem snegu, do pomladih sončnih dni na gori. Palice Traverse Pro imajo vzdržljivo, popolnoma aluminijasto konstrukcijo s prenovljenim sistemom FlickLock Pro, ki je zdaj lažji, močnejši in enostavnejši za uporabo, z bolj trpežno, kovano aluminijasto konstrukcijo, ki omogoča hitro in varno spreminjanje dolžine. Inovativna tehnologija SwitchRelease v zapestnem paščku z zaklepanjem dodaja mero varnosti v primeru, če se palica ujame v grmovje ali drevesa. Palice imajo tudi turne krpice za hitre reakcije pri iskanju ravnotežja na strmem ali stranskem terenu.