Šifra artikla: 75306 BLACK DIAMOND

BLACK DIAMOND
ROKAVICE SOLANO ELEKTRIČNO OGREVANE
24

do -20%
Šifra artikla: 75306 BLACK DIAMOND
BLACK DIAMOND

ROKAVICE SOLANO ELEKTRIČNO OGREVANE
24

350.00
280.00
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-20 %
BLACK
Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Ko vam negativne temperature ali mrzle roke grozijo, da vas bodo pustile na cedilu pri sveže zapadlem snegu, rokavice Black Diamond Solano nudijo dodatno toploto, ki jo napajajo baterije, da boste lahko šli krog za krogom. V notranjosti so nadgradili nizko profilni in popolnoma polnilni ogrevalni sistem z uporabo predpostavke protitočne izmenjave - prenosa toplote z vira toplote pravokotno na pretok krvi v zapestju. Grelni element se zdaj ovije okoli notranje strani zapestja, kar poveča toploto rokavice in sposobnost vašega telesa, da se segreje. Ta sistem vključuje tri stopnje toplote, ki jih je mogoče nadzorovati z integriranim LED stikalom. Na zunanji strani rokavic je sestava iz vrhunskega kozjega usnja, podprta s popolnoma vodoodpornim in zračnim vložkom GORE-TEX, ki zdrži napore dolgih dni na gori, v različnih pogojih. Povečali so tudi izolacijo PrimaLoft Gold na zadnji strani roke in dodali PrimaLoft Gold na dlan z Grip Control na dlani za boljši nadzor med smučanjem. Torbica z