Šifra artikla: 74372 DYNAFIT

DYNAFIT
SMUČARSKI ČEVLJI TLT8 EXPEDITION CR Ž

do -30%
Šifra artikla: 74372 DYNAFIT
DYNAFIT

SMUČARSKI ČEVLJI TLT8 EXPEDITION CR Ž

600.00
420.00

ali od 17,50 € / mesec

Izračunaj obrok
leanpay
Obrestno financiranje
  • 12,66 € x 36 mesecev
  • 18,99 € x 24 mesecev
  • 37,98 € x 12 mesecev
  • 75,95 € x 6 mesecev
  • 151,90 € x 3 mesecev

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-30 %

Predvidena dostava

Povečajte svojo hitrost vzpenjanja Z Dynafit TLT8 Expedition CR turno smučarskimi čevlji in privarčujte energijo za naslednji spust. TLT8 Expedition CR, z 1,020 grami, so med turnimi čevlji z dvema zaponkama, resnično izjemno lahki. Da se združi več hitrosti, udobja in varnosti na vzponih, so oblikovalci posvetili posebno pozornost novemu sistemu zapenjanja Ultra Lock 4.0. Sistem je enostaven in intuitiven ter kot tak privarčuje čas prestavljanja iz nastavitve za vzpenjanje na smučarsko nastavitev. Zgornja zaponka ima dve funkciji: deluje kot ročica za prestavljanje nastavitev hoja/smučanje, prav tako pa odpira in zapira manšeto smučarskega čevlja. Prav tako kot spodnja zaponka je tudi ta mikro nastavljiva, s čemer je prileganje nogi in stopalu vsakega turnega navdušenca natančno nastavljivo. S sistemom se enostavno upravlja tudi v rokavicah, odlična izdelava in zanesljivost brez dodatne teže pa dvigujejo vrednost vezi – »za hitrost brez kompromisov«. Zahvaljuoč rotac