Šifra artikla: NORRONA

NORRONA
HLAČE FALKETIND FLEX1 HEAVY DUTY

Šifra artikla: NORRONA
NORRONA

HLAČE FALKETIND FLEX1 HEAVY DUTY

0.00
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Norrona falketind flex1 heavy duty Pants so funkcionane vsestranske hlače, ki v popolnosti kombinirajo trpežno zaščito z velikim udobjem in zračnostjo. Norrona falketind flex1 heavy duty Pants so funkcionane vsestranske hlače, ki v popolnosti kombinirajo trpežno zaščito z velikim udobjem in zračnostjo. Te vzdržljive hlače so bile zasnovane po originalnih hlačah fjora flex1 in bojo po vsej verjetnosti postale vaše najpriljubljenejše hlače za aktivnosti na prostem. Narejene so iz recikliranega in prilagodljivega poliestrskega materiala flex™1 z ojačitvami na kolenih, sedalnemu delu in sprednji strani hlačnic. To zagotavlja odlično gibljivost, poleg tega pa ste zaščiteni ob močnejšem vetru in ali ob zmernih padavinah. Hlače imajo dve stranski zadrgi po celi dolžini hlačnic s katerimi jih prilagajate po svoji želji: odprt zgornji del do kolenskega dela je podložen z mrežico in primeren z prezračevanje, spodnji del pod zadrgo pa je izveden iz osnovnega materiala in omogoča razširitev spodnjega dela hlačnic za nošenje preko smučarskih ali alpinističnih čevljev. S tem ob odprti zadrgi po celi dolžini dobimo hlače širšega k