Šifra artikla: 130983 NORRONA

NORRONA
JOPICA FALKETIND WARM2 OCTA HOOD Ž
23/24

do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
Šifra artikla: 130983 NORRONA
NORRONA

JOPICA FALKETIND WARM2 OCTA HOOD Ž
23/24

219.00
131.40
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
do -40 %
INDIGO NIGHT
-20 %
CAVIAR
-20 %
ORANGE ALERT/PEACH AMBER
-20 %
SULPHUR
do -40 %
AQUARIUS/MYKONOS BLUE
Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Norrona Falketind Warm2 Octa W. hood, vsestranski, tehnični srednji sloj z edinstveno tehnologijo tkanin. Norrona Falketind Warm2 Octa W. hood, vsestranski, tehnični srednji sloj z edinstveno tehnologijo tkanin. Ta inovativni srednji sloj je izdelan za celoletno gorništvo, vendar se odlično obnese za splošne dejavnosti na prostem, od trekinga do turnega smučanja. Kot glavni material uporabljajo edinstveno vezano kvalitetno blago; Podloga Octa zagotavlja odlično lahko izolacijo in zelo učinkovito odvajanje vlage, tkanina warm2 na zunanji strani pa zagotavlja dobro toploto, vzdržljivost in odpornost proti vetru, hkrati pa omogoča dobro odvajanje vlage. Material warm2 je 100 % recikliran, fino pleten poliester, ki je super mehak, odporen proti vetru in brez PFC, obdelan z DWR za dodatno zaščito. Podloga je lahka večkanalna Octa konstrukcija, ki je zelo odprta in omogoča neprekinjeno sproščanje telesne toplote, da vam bo med aktivnostmi udobno. Za optimizacijo pretoka zraka je tkanina na hrbtni strani in pod rokami raztegljiva tkanina iz recikliranega poliestra, ki zagotavlja odličen prenos vl