Šifra artikla: 131067 NORRONA

NORRONA
MAJICA D. ROKAVI FALKETIND EQUALISER Ž
23/24

do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
do -40%
Šifra artikla: 131067 NORRONA
NORRONA

MAJICA D. ROKAVI FALKETIND EQUALISER Ž
23/24

99.00
59.40
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
do -40 %
INDIGO NIGHT
-20 %
OLIVE DRAB/OLIVE NIGHT
do -40 %
PEACH AMBER/ORANGE ALERT
-20 %
HAWAIIAN SURF/SNOWDROP
Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Majica Norrona Falketind Equalizer Merino W. z okroglim izrezom združuje najboljše iz dveh svetov in je razvita tako, da se popolnoma prilega vaši aktivnosti na prostem, ne glede na vremenske razmere, letni čas ali stopnjo intenzivnosti. Majica Norrona Falketind Equalizer Merino W. z okroglim izrezom združuje najboljše iz dveh svetov in je razvita tako, da se popolnoma prilega vaši aktivnosti na prostem, ne glede na vremenske razmere, letni čas ali stopnjo intenzivnosti. Majica je klasičnega dizajna z okroglim izrezom in običajnega, a športnega kroja. Enako dobro deluje pod vašo srednjo in zunanjo plastjo ali kot edino oblačilo za aktivne poletne dni. Izdelana je iz mešanice merino volne RWS in recikliranega poliestra, ki združuje lastnosti volne za uravnavanje toplote in vonja ter odlično prenašanje vlage in vzdržljivost sintetike.