Šifra artikla: 104051 OSPREY

OSPREY
NAHRBTNIK TALON 33

do -10%
do -10%
do -10%
do -10%
Šifra artikla: 104051 OSPREY
OSPREY

NAHRBTNIK TALON 33
23/24

170.00
153.00
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-10 %
CERAMIC BLUE
Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Osprey Talon 33, moški 33L vsestranski in lahek pohodniški nahrbtnik s pokrovom. Osprey Talon 33, moški 33L vsestranski in lahek pohodniški nahrbtnik s pokrovom. Talon 33, zasnovan za dinamično gibanje telesa, je poenostavljen nahrbtnik z zgornjim polnjenjem za lahke in hitre izlete z nočitvijo ali enodnevne izlete. Injekcijsko oblikovana hrbtna plošča AirScape ™ in naramnice, ki se nadaljujejov bočni pas omogočajo, da se nahrbtnik premika z vami, ne glede na to, ali osvajate vrhove ali potujete s kolesom. Ta lahek nahrbtnik je idealen za različne dejavnosti, ima pritrdilna mesta za treking palice in cepin ter žep za hidracijski meh. Izdelan je iz visokokakovostnega in odpornega recikliranega najlona, odobrenega z bluesign® certifikatom.