NAČIN PLAČILA

 

  • Po povzetju ob dostavi paketa.

  • Z gotovino ob prevzemu v trgovini ActionMama na Dunajski cesti 210, 1000 Ljubljana.

  • Z nakazilom na TRR račun podjetja Aloha d.o.o po izdanem predračunu. Ob naročilu kupec po elektronski pošti prejme predračun, blago se kupcu odpremi ob dospetju sredstev na račun prodajalca.

  • S plačilom preko PayPal-a plačajte enostavno in varno preko Paypal-aki omogoča tudi plačilo s kreditnimi in debetnimi karticami (Mastercard, Visa, American Express, Discover network, ...) Ko končate naročilo, vas bo stran avtomatsko preusmerila na platformo PayPal. Če ste že PayPal uporabnik, se lahko prijavite z vašimi uporabniškimi podatki in potrdite plačilo. Če niste registrirani uporabniki PayPal-a, se lahko prijavite kot gost ali odprete PayPal račun in nato potrdite plačilo. V primeru da ima artikel znižano ceno se pri plačilu preko Pay-Pal-a popust zniža za 3%.

  • S plačilom preko Paypal Express registrirani uporabniki PayPal-a lahko plačate enostavno in hitro brez registracije, ter vnašanja podatkov zaključite nakup. To storite tako, da pri izbiri plačila kliknete na gumb PayPal Express, ki vas bo preusmeril na vaš račun, nato se morate le še prijaviti in potrditi nakup, Paypal pa bo vse zahtevane podatke dodal samodejno.

E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe