01 / 43 63 654 shop@actionmama.com

VAROVANJE ZASEBNOSTI

 

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu se ActionMama zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov

 

Za potrebe poslovanja ActionMama.com zbira naslednje podatke.

 

  • priimek in ime
  • naslov in kraj bivanja
  • naslov elektronske pošte
  • telefonska številka
  • geslo, ki je šifrirano
  • ter dodatne podatke, ki jih vnese uporabnik spletne strani ActionMama.com

 

Za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik naše spletne strani, ne odgovarjamo.

 

Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani ActionMama.com bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije za ustrezno delovanje in poslovanje spletne strani. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam, vpogled v podatke pa vsak uporabnik najde znotraj njihovega uporabniškega računa. Odgovornost za uporabniško ime in geslo nosi uporabnik s tem da jih hrani na varnem mestu.

 

Vsi podatki uporabnikov so zaščiteni pred nepooblaščenim vpogledom s spletnim zaščitnim protokolom SSL. Mi uporabljamo certifikat GeoTrust. Pri plačilu preko sistema Paypal podatke vnašate na njihovi strani.

 

Na našem spletnem mestu se zbirajo tudi IP naslovi za potrebe zagotavljanja varnosti. Vsakemu uporabniku ob začetku obiska dodelimo sejni piškotek za spremljanje in identifikacijo nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko ActionMama.com shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot so: piškotki storitve Google Analytics (analiziranje spletnega mesta), ter identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (prepoznavanje uporabnikov ob naslednjem obisku).

Na strežniku ActionMama.com se vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, shranjujejo trajno. Sejni piškotki se na strežniku shranjujejo le za časovni interval obiska in se izbrišejo po eni uri neuporabe strani. Trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku uporabnika spletne strani.

 

Za vsa dodatna vprašanja glede varovanja zasebnosti nas lahko pokličete ali pa kontaktirate preko e-maila:

 

t: 01/4363654

e: shop@actionmama.com

 

 

 

 

Pridobi bon za 10 €

 

Prijavite se na e-novice ActionMama in podarili vam bomo darilni bon v vrednosti 10 €, ki ga lahko koristite pri nakupu nad 50 €.