Šifra artikla: 132697 SLINGSHOT

SLINGSHOT
KAJT GHOST V2

do -10%
do -10%
Šifra artikla: 132697 SLINGSHOT
SLINGSHOT

KAJT GHOST V2
23

1,029.00
926.10

ali od 38,59 € / mesec

Izračunaj obrok
leanpay
Obrestno financiranje
  • 27,91 € x 36 mesecev
  • 41,87 € x 24 mesecev
  • 83,73 € x 12 mesecev
  • 167,47 € x 6 mesecev
  • 334,94 € x 3 mesecev

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-10 %
BLUE
-10 %
ORANGE
Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Kajt Slingshot Ghost V2 je preprost in lahek kajt, ki kljub temu še naprej zagotavlja dovolj zmogljivosti za vsakdanjega kajtarja. Kajt Slingshot Ghost V2 je preprost in lahek kajt, ki kljub temu še naprej zagotavlja dovolj zmogljivosti za vsakdanjega kajtarja. Kajt Ghost V2 so zasnovali tako, da je lažji, uporabniku prijaznejši in še bolj vsestranski kot njegov predhodnik. Kajt so prilagodili tako, da gre bolje v veter, je lažji za uporabo in bolj odziven. Ghost V2 se ponaša z novo "single luff-strut" konstrukcijo in tako na novo definira odzivnost, driftanje in preprostost uporabe. Nov profil platna - Ghost V2 predstavlja povsem novo geometrijo samega kajta. Ta nova oblika in profil sta uvedla nov potencial pri vožnji v vetru, odzivnosti in enostavni uporabe Nova "single luff-strut" konstrukcija - Povsem nova konstrukcija ločuje »strut« ali rebro od platna. To omogoča bolj naraven in aerodinamičen profil platna, ki zmanjšuje upor in ustvarja hitrejše upravljanje ter boljši nadzor kajta. Nova oblika ali "Aspect Ratio" - Vsaka velikost Ghost V2 kajta je bila posebej ug