Šifra artikla: 132811 SLINGSHOT

SLINGSHOT
KAJT VEZI DUALLY V6

do -10%
Šifra artikla: 132811 SLINGSHOT
SLINGSHOT

KAJT VEZI DUALLY V6
23

199.00
179.10
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Vezi Slingshot Dually V6 so bile izdelane kot najudobnejše in zmogljive vezi, kar jih bodo vaša stopala kdaj koli doživela. Vezi Slingshot Dually V6 so bile izdelane kot najudobnejše in zmogljive vezi, kar jih bodo vaša stopala kdaj koli doživela. Dually V6 se vrača za svojo šesto ponovitev kot njihov vrhunski sistem vezi. Ustvarili so popolnoma novo blažilno enoto in ohišje pod nogami. Dually V6 je vrhunec udobja med vezmi za kajtanje. Elegantno ohišje in podloga iz pene z dvojno gostoto vam dajeta najlažji in najmehkejši občutek za enostavno vožnjo in mehke pristanke. Dually V6 so sodobne in tehnične vezi s kančkom dediščine od prej: elegantna in futuristična podloga je združena z zelo funkcionalnim dizajnom paščkov. Ima neskončne prilagoditve in varnost brez nepotrebnih dodatkov. "Super-future" ohišje - Zgrajeno iz futurističnega ohišja, ki ima impresivno udobno podlago iz pene z dvojno gostoto. Ta kombinacija spusti nogo bližje deski za boljši odziv in zmanjša skupno težo. 4-točkovni dual-zone sistem zapiranja omogoča maksimalno nastavljivost - Zagotavlja vam možnost prilagajanja paščkov t
Tehnični detajli:
"Super-future" ohišje 
4-točkovni dual-zone sistem zapiranja 
Ergonomski oprijem