Šifra artikla: 132812 SLINGSHOT

SLINGSHOT
KAJT VEZI FLY STRAP V1

do -10%
Šifra artikla: 132812 SLINGSHOT
SLINGSHOT

KAJT VEZI FLY STRAP V1
23

199.00
179.10
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Slingshot Fly strap V1, najbolj minimalne in lahke vezi na trgu. Slingshot Fly strap V1, najbolj minimalne in lahke vezi na trgu. Fly Strap so lahke in minimalistične vezi ustvarjene, da zmanjšajo celotno težo in poveča nadzor nad desko. Brez nepotrebnih dodatkov - Fly Strap je zgrajen na preverjeni in preprosti podlagi, za katero se zdi, da "izgine" na vaši nogi. Ta lahek dizajn in poenostavljeno udobje vam omogočata, da se osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše: kajtanje. Nastavitev z enojnim kavljem in zanko - Preprosta in zanesljiva, nastavitev s kavljem in zanko je izjemno funkcionalna, vzdržljiva in lahka. Možnosti nastavljive drže - Fly Strap ima možnost različnih nastavitev, ki vam omogočajo, da "stance" oziroma držo prilagodite svojim osebnim željam. "Low-rise" ohišje - "Fly Strap footpad" ima izjemno minimalno ohišje. To približa nogo deski in s tem zmanjša težo, kar ima za posledico takojšen odziv med vašo nogo in desko. "Ridget footbed" - zagotavlja odličen oprijem in udobje.
Tehnični detajli:
Nastavitev z enojnim kavljem in zanko 
Možnosti nastavljive drže 
"Low-rise" ohišje
"Ridged footbed"