Šifra artikla: OSPREY

OSPREY
NAHRBTNIK SOELDEN 42

Šifra artikla: OSPREY
OSPREY

NAHRBTNIK SOELDEN 42

0.00
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Osprey Soelden 42 je njihov največji tehnični smučarski nahrbntik, zasnovan z mislijo na dolge turne misije. Osprey Soelden 42 je njihov največji tehnični smučarski nahrbntik, zasnovan z mislijo na dolge turne misije. Veliki dnevi v visokogorju zahtevajo načrtovanje, veliko opreme in hiter dostop do lavinske opreme. Ta obsežni nahrbtnik ponuja tudi možnost nošenja smuči ali snowboarda. Narejen je iz vrhunskih materialov, da ostane čim lažji pri napornih vzponih in stabilno prilega telesu med dinamičnim spustom. Enostavno dostopen žep na sprednjem delu vsebuje vašo plazovno opremo, zgornji in zadnji del pa omogočata dva načina dostopa do suhega glavnega predala za shranjevanje. Tkanina je prekrita s premazom DWR brez PFC, ki odvaja vlago.
Tehnične lastnosti: 
Sprednje krilo(mm)PFI 730 
Zadnje krilo(mm)PS 400
Trup(cm)872
Tehnični detajli:
PFI 730 sprednje krilo
Stabilizator PS 400 
872 trup
"Bigfoot" povezava
"Safe-T winglets"
Neoprenske prevleke za krila in potovalni etui