Šifra artikla: 133012 SLINGSHOT

SLINGSHOT
WAKE ČEVLJI KTV

do -35%
Šifra artikla: 133012 SLINGSHOT
SLINGSHOT

WAKE ČEVLJI KTV

549.00
356.85

ali od 12,14 € / mesec

Izračunaj obrok
leanpay
Obrestno financiranje
  • 129,19 € x 3 mesecev
  • 65,32 € x 6 mesecev
  • 33,39 € x 12 mesecev
  • 17,44 € x 24 mesecev
  • 12,14 € x 36 mesecev

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-35 %

Predvidena dostava 24.05.2024

Čevlji Slingshot KTV boots so popolna kombinacija zmogljivosti, preprostosti in udobja. Zasnova, ki je enostavna za obuvanje in sezuvanje brez težav, je nizkoprofilna, lahka in vredna zaupanja – omogoča uporabnikom, da se bolj osredotočijo na svojo vožnjo in manj na svojo opremo! Čevlji Slingshot KTV boots so popolna kombinacija zmogljivosti, preprostosti in udobja. Zasnova, ki je enostavna za obuvanje in sezuvanje brez težav, je nizkoprofilna, lahka in vredna zaupanja – omogoča uporabnikom, da se bolj osredotočijo na svojo vožnjo in manj na svojo opremo! KTV smo zgradili s ciljem zagotoviti najpreprostejše visokozmogljive moške wake čevlje z najhitrejšim vstopom/izstopom, kar si ga lahko zamislite. - KTV-ji so popolno ravnovesje med preprostostjo in zmogljivostjo - Poleg dobrega počutja izgledajo odlično in vam bodo zdržali več sezon KTV čevelj je najenostavnejši in najbolj vsestranski čevelj za wakeboard na trgu. S fiksnimi vložki in tremi preprostimi gumijastimi trakovi boste na vodi le v nekaj sekundah. Vstop in izstop sta preprosta, flex pa ponuja popolno kombinacijo podpore, udobja in manevriranja. Od tistih, ki vozijo za čolnom, do tistih v parku, KTV ima vse kar potrebujete brez nepotrebnosti, zaradi česar je okreten, lahek, in z nizkim prof
Tehnični detajli:
Sistem za montažo K9
Osnovni sistem brez dna
Sistem zapiranja z gumijastim trakom
Vgrajene J-prečke
3D oblikovan jezik