Šifra artikla: 133028 SLINGSHOT

SLINGSHOT
WAKE ČEVLJI RAD

do -35%
Šifra artikla: 133028 SLINGSHOT
SLINGSHOT

WAKE ČEVLJI RAD

599.00
389.35

ali od 10,37 € / mesec

Izračunaj obrok
leanpay
Obrestno financiranje
  • 140,95 € x 3 mesecev
  • 71,27 € x 6 mesecev
  • 36,43 € x 12 mesecev
  • 19,03 € x 24 mesecev
  • 13,25 € x 36 mesecev
  • 10,37 € x 48 mesecev

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-35 %

Predvidena dostava 24.05.2024

Čevlji Slingshot RAD boots so njihovi najzmogljivejši čevlji s fiksno podlogo, zasnovani tako za čoln kot za kabel. Čevlji Slingshot RAD boots so njihovi najzmogljivejši čevlji s fiksno podlogo, zasnovani tako za čoln kot za kabel. Čevlje RAD so izdelali za zagotavljanje maksimalne podpore in zmogljivost v lahkem čevlju, zasnovanem za napredne uporabnike za čolnom ali kablom. - škornji RAD so njihov originalni čevelj z zaprtimi prsti, z več kot desetletjem razvoja - So popolna mešanica zmogljivosti, udobja in sloga. Prava izbira za vse stile vožnje. Čevelj RAD je njihov najzmogljivejši čevelj za wakeboard s fiksno podlogo. S kombinacijo sistema vezalk in sistema za zapiranje z gumijastimi trakovi nudijo prilagojeno podporo povsod, kjer jo najbolj potrebujete. Ne glede na to, ali raje preživite svoj čas za čolnom ali v parku, imajo čevlji RAD za sabo že skoraj desetletje izkušenj in razvoja, ki povečujejo samozavest in podaljšujejo čas vožnje uporabnikom po vsem svetu. Sistem za montažo K9 - Ekskluzivni Slingshot sistem za montažo, utrdi vašo povezavo med čevljem in desko, hkrati pa zmanjša
Tehnični detajli:
Sistem za montažo K9
Osnovni sistem brez dna
Sistem zapiranja z gumijastim trakom
Vgrajene J-prečke
Spodnja vezalka + sistem HDD
3d oblikovan jezik