Šifra artikla: 128559 STARBOARD

STARBOARD
VESLO LIMA CARBON 2-DELNO
22/23

do -10%
Šifra artikla: 128559 STARBOARD
STARBOARD

VESLO LIMA CARBON 2-DELNO
22/23

229.00
206.10
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Popolna 3K Carbon laminacija predstavlja izjemno nizko težo, maksimalno moč in visoke odzivne lastnosti. Popolna 3K Carbon laminacija predstavlja izjemno nizko težo, maksimalno moč in visoke odzivne lastnosti. Ojačitev iz ogljikovih vlaken za impresivno trdnost. Lahko PVC jedro. Vse velikosti kompatibilne s 'Carbon Shaft' ročajem. 2-delni nastavljiv ročaj je odličen za veslače, ki iščejo različno dolžino vesla ali delijo veslo s prijatelji in družino. široka Tiki Super Clamp za hitro in enostavno prilagajanje. Tanka zaobljena in poravnana spona zagotavlja, da se vaša roka pri prestavljanju oprijema nikoli ne zatakne na ostrem delu. 2delni nastavljiv Giant Hybrid omogoča podalšanje ročaja za +30 cm. Za veslače, ki potrebujejo dodatno dolžino.