Šifra artikla: 62346 SWEET PROTECTION

SWEET PROTECTION
ŠČITNIK ZA HRBET VEST Ž.
23/24

do -20%
do -20%
Šifra artikla: 62346 SWEET PROTECTION
SWEET PROTECTION

ŠČITNIK ZA HRBET VEST Ž.
23/24

169.00
135.20
Opozorilo o ceni

Želite biti obveščeni o novi nižji ceni artikla? Takoj, ko se cena artikla spremeni oziroma doseže vašo želeno ceno, vas bomo o tem obvestili.

Barva:
-20 %
TRUE BLACK/SNOW WHITE
Velikost:

Artikel trenutno žal ni na zalogi, zato bomo samo za vas preverili možnost dobave pri naših dobaviteljih in vas o tem obvestili v najkrajšem možnem času.

Sweet protection Back Protector vest women’s, idealen za smučanje na smučišču ali izven urejenih smučišč, back protector vest nudi udobno zaščito na vseh terenih. Sweet protection Back Protector vest women’s, idealen za smučanje na smučišču ali izven urejenih smučišč, back protector vest nudi udobno zaščito na vseh terenih. Ne glede na to, ali smučate na smučišču ali izven urejenih smučišč, back protector vest nudi udobno zaščito na vseh terenih. ščitnik za hrbet je udoben in lahek, vendar nudi vrhunsko zaščito. Dejanski material za zaščito hrbta je viskozno elastična pena podjetja SAS-TEC-mehka in udobna, vendar z impresivnimi sposobnostmi absorbiranja udarcev. Zaščitna blazinica je tanka 13 mm, telovnik pa ima širok pas za prilagojeno prileganje okoli pasu. Certificirano v skladu s standardom EN 1621-2: 2014, stopnja 1. Kjer je potrebna največja varnost hrbta, priporočajo različico Race.