Alpske vezi

Alpske smučarske vezi so ključ do brezskrbnega in zabavnega smučanja na smučarskih progah. Gre za povezavo med smučmi in smučarskim čevljem, ki omogoča nadzor, prenos moči in varnost med smučanjem. So nekoliko težje od drugih vrst smučarskih vezi, kar pa po drugi strani zagotavlja večjo trdnost in stabilnost pri visokih hitrostih. Te vezi so zasnovane za smučarje, ki uživajo v hitrosti, Preberi več

FILTER

ODSTRANI FILTRE

Blagovna znamka

Barva

Razpoložljivost

Širina

Širina zavore

Cena

0- 12 /12

Alpske vezi

Alpske vezi so bistven del smučarske opreme. Gre za povezavo med smučmi in smučarskim čevljem in omogočajo nadzor, prenos moči in varnost med smučanjem. Te vezi so zasnovane za smučarje, ki uživajo v hitrosti, preciznosti in udobju na smučarskih progah. Danes velikokrat alpske vezi kupimo kar skupaj v kompletu z alpskimi smučmi, občasno pa se alpske vezi in smuči kupuje tudi ločeno.

Razlike med alpskimi, turnimi in freeski smučarskimi vezmi

Alpske smučarske vezi so specializirane za smučanje po urejenih terenih oziroma smučarskih progah in ponujajo izjemno stabilnost in nadzor. So nekoliko težje od drugih vrst smučarskih vezi, kar pa po drugi strani zagotavlja večjo trdnost in stabilnost pri visokih hitrostih ter agresivnejših zavojih.

Za razliko od alpskih, so turne smučarske vezi namenjene turnemu smučanje in občasni hoji navkreber. So lažje in omogočajo vzpone in spuste po različnih terenih.

Nakup alpskih smučarskih vezi

Pri izbiri alpskih smučarskih vezi je potrebno upoštevati raven smučarskega znanja, težo in višino smučarja ter smučarske preference. Vezi morajo ustrezati vašim smučarskim čevljem in smučem.

Blagovne znamke, ki jih ponujamo

V naši ponudbi najdete vrhunske blagovne znamke alpskih smučarskih vezi kot so Marker in druge blagovne znamke. Te blagovne znamke so znane po kakovosti in zanesljivosti, zato bodo poskrbele za vašo varnost in užitek na smučeh.

Izposoja smučarske opreme

V primeru, da še niste prepričani, katera oprema je prava za vas, lahko izkoristite našo storitev izposoje smučarske opreme. Storitev vam omogoča, da preizkusite različne modele, preden se odločite za nakup.