O nas

Kdo smo?

Spletna trgovina Actionmama je nastala leta 2006, dve leti kasneje pa se je odprlia tudi prva prodajalna v centru Ljubljane na Trubarjevi ulici. Na tej lokaciji smo bili tri leta nato pa se za kratek čas preselili na Parmovo ulico za bežigradom, ter se nato leta 2014 končno ustalili na Dunajski cesti v bližini Ruskega carja.

V samem začetku je trgovina ponujala samo opremo za prosto smučanje, sčasoma pa smo ponudbo opreme razširili še na športne aktivnosti, kot so turno smučanje, alpsko smučanje, kajtanje, sup, wake, gorništvo in ostale športne aktivnosti v naravi. Nudimo artikle samo skrbno izbranih blagovnih znamk visoke kakovosti, ki so vodilne na svojem področju.

Smo prijazna ekipa izkušenih prodajalcev in športnih navdušencev, ki veliko dni preživimo v naravi, kjer sami testiramo opremo to pa nam pomaga, da vam lahko strokovno svetujemo pri nakupu tudi iz lastnih izkušenj na terenu. 

Vedno prisluhnemo željam in potrebam naših strank, ter s skupnimi močmi izberemo kakovostno in cenovno najprimernejše izdelke za vaše športne aktivnosti v naravi.

 

Ekipa ActionMama