Smučarski čevlji

Smučanje je več kot le šport - je način življenja, popotovanje po belih pokrajinah in sprostitev, ki vas bo prevzela, ko boste prvič stopili v smučarske čevlje in se prepustili tej priljubljeni aktivnosti. Smučarski čevlji so srce vaše smučarske opreme, ključ do nadzora nad gibanjem in eden izmed ključnih dejavnikov vašega udobja na snegu. V naši ponudbi boste našli različne vrste smučarskih čevljev, vsakega s sebi lastnimi posebnostmi. Preberi več

FILTER

ODSTRANI FILTRE

Spol

Blagovna znamka

Barva

Razpoložljivost

Cena

0- 64 /220

Smučarski čevlji

Smučanje je šport, ki ne pozna meja in je aktivnosti, kjer se narava in adrenalinska doživetja prepletajo v čarobni simfoniji gorskega sveta. Smučanje je več kot le šport - je način življenja, popotovanje po belih pokrajinah in sprostitev, ki vas bo prevzela, ko boste prvič stopili v smučarske čevlje. Smučarski čevlji so srce vaše smučarske opreme, ključ do nadzora nad gibanjem na strminah in eden izmed ključnih dejavnikov vašega udobja na snegu. V naši ponudbi boste našli različne vrste smučarskih čevljev, vsakega s sebi lastnimi posebnostmi.

Freeski čevlji: Čevlji za freeride smučanje so zasnovani za spuste po različnih gorskih terenih. Njihova trpežna konstrukcija in izjemna opora zagotavljajo smučarju nadzor pri hitrih spustih po nedotaknjenih pobočjih. Z njimi boste uživali v svobodi, ki jo prinaša freeride smučanje.

Turni čevlji: Turni čevlji so prilagojeni potrebam turnega smučanja in so kot nalašč za vzpone in spuste po različnih terenih, ki jih najdemo v gorah in hribih. Čevlji so lažji, bolj udobni in omogočajo, da se z njimi povzpnete po hribu navzgor in nato brez težav tudi odsmučate navzdol. 

Alpski čevlji: Če iščete popolno ravnovesje med stabilnostjo in hitrostjo na urejenih smučarskih progah, so alpski čevlji prava izbira. Alpski smučarski čevlji so malce težji a so po drugi strani trdnejši ter nudijo odlično oporo pri visokih hitrostih in intenzivnejšem zavijanju.

V trgovini ponujamo tudi tudi dodatke za smučarske čevlje, kot so vložki, podplati in notranji čevlji, ki izboljšajo udobje in zmogljivost vaših čevljev.

Nakup smučarskih čevljev

Pri izbiri smučarskih čevljev bodite pozorni na izbiro pravilne velikosti, saj morajo smučarski čevlji popolnoma ustrezati tako velikosti kot širini in obliki vašega stopala. Zelo pomembna lastnosti smučarskega čevlja je tudi njegov "flex", trdota oz. upogljivost. Ta meritev se nanaša na togost čevlja. Višji flex pomeni manj premikanja oz. večjo trdnost čevlja, kar posledično zagotavlja večjo stabilnost v čevlju. 

Velikokrat se zgodi, da različnim smučarjem ustrezajo modeli različnih znamk. Zaradi tega v naši trgovini ponujamo vrhunske smučarske čevlje številnih priznanih blagovnih znamk, kot so Tecnica, Dalbello, Dynafit, Scarpa in Nordica. Vsak smučar si tako lahko izbere znamko in model, ki mu najbolje ustreza.

Če ste negotovi glede izbire, se obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo svetovali pri nakupu. Smučanje je strast, ki jo lahko doživite že danes. Odkrijte popoln par smučarskih čevljev in se podajte na svojo smučarsko pustolovščino!

Izposoja smučarske opreme

Če še niste prepričani, katera oprema je prava za vas, lahko izkoristite našo storitev izposoje smučarske opreme. To vam omogoča, da preizkusite različne modele smuči, preden se odločite za nakup, in zagotavlja, da boste imeli na smučišču najboljšo izkušnjo smučanja.

Naša ponudba smučarske opreme vključuje samo vrhunske izdelke, ki so preizkušeni na terenu in zagotavljajo udobje, varnost in zmogljivost. Z nami boste pripravljeni na vse, kar vam ponuja zimski čas.