SIDAS

Znamka Sidas je bila ustanovljena leta 1975 s strani smučarskih inštruktorjev kot odziv na potrebo po prilagojeni in udobni podpori stopalom. Ustanovitelji blagovne znamke so se odločili ustvariti vložke, ki bi se oblikovali po obliki stopala in bi s tem zagotovili več občutka in zmanjšali nelagodje. Z bogato zgodovino inovacij podjetje še danes izboljšuje izkušnjo prijetnega nošenja različnih tipov obuval. Preberi več

FILTER

ODSTRANI FILTRE

Spol

Blagovna znamka

morePokaži več

Barva

Razpoložljivost

Cena

Kategorije

0- 10 /10

SIDAS

Zgodba znamke Sidas:

Znamka Sidas je bila ustanovljena leta 1975 s strani treh smučarskih inštruktorjev, ki so iskali načine, kako narediti bolj udobno rešitve za noge smučarjev. Ustanovitelji blagovne znamke so se odločili ustvariti vložke, ki bi se oblikovali po obliki stopala in s tem zagotovili več občutka in zmanjšali nelagodje v smučarskih čevljih. Sidas znamka se je hitro razvijala in kmalu so ponujali rešitve za udobje tudi pri drugih športih, kot so tek, športi v naravi, kolesarjenje in tudi pri  običajni obutvi v za vsak dan. Deset let kasneje, leta 1985, je Sidas pozornost usmeril v medicinski trg. Z uporabo Sidas tehnologije je podjetje ustvarilo blagovno znamko Podiatech, ki nudi pooblaščenim specialistom za stopala rešitve za njihove paciente. 

Zanimivosti in podrobnosti o znamki ter izdelkih Sidas 

Sidas je znan po svoji izjemni ponudbi vložkov, notranjih čevljev in dodatkov za obutev, ki slovijo po udobju in prilagodljivosti za izboljšanje zmogljivosti. Ti izdelki so skrbno zasnovani za zagotavljanje prilagojene podpore, kar izboljšuje udobje in funkcionalnost vsakega čevlja ali škornja. Blagovno znamko Sidas opredeljuje strokovnost na področju anatomije stopal in uporabe naprednih materialov, kot so spominska pena in tehnologija 3D skeniranja.

Ponudba izdelkov Sidas:

Sidas ponuja celovito paleto rešitev za udobje in zmogljivost stopal, vključno s prilagojenimi vložki, toplotno oblikovanimi vložki, sistemom za ogrevanje stopal in različnimi dodatki. Njihova ponudba izdelkov zajema raznovrstne aktivnosti na prostem, od smučanja in pohodništva do teka in kolesarjenja. Zavezanost blagovne znamke Sidas k izboljšanju zdravja stopal se razteza na vse vidike aktivnega življenjskega sloga.

Trajnost:

Znamka aktivno išče okolju prijazne materiale in proizvodne postopke, s čimer zmanjšuje svoj ekološki odtis. Sidas nenehno ocenjuje in izboljšuje svoje prakse z namenom uskladitve z vrednotami okoljsko ozaveščenih ljubiteljev aktivnosti na prostem.